För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Kilen

Moderna och vackra lägenheter med attraktivt läge med närhet till Kävlinge centrum och kommunikationer. Bostadsrätter för dig som fyllt 55.

 • Kvarngatan/Skomakaregatan/Rundelsgatan
 • 53 lägenheter

Bonum Brf Kilen

Moderna och vackra lägenheter med attraktivt läge med närhet till Kävlinge centrum och kommunikationer. Bostadsrätter för dig som fyllt 55.

 • Kvarngatan/Skomakaregatan/Rundelsgatan
 • 53 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 235 000-3 895 000 kr
 • Avgift 2 772-6 120 kr/mån
+ Visa fler bilder (12 st)

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Om projektet

Seniorbostäder i Kävlinge

I Kävlinge har vi nu säljstartart Brf Kilen, bostadsrätter för dig som fyllt 55 och vill lägga alla måsten med villan åt sidan. Här blir det 53 moderna lägenheter, alla med generösa fönster, högt i tak och balkong eller uteplats. Du kommer bo med Folkets park runt hörnet, gångavstånd till centrum och ha kollektivtrafik precis utanför dörren. Planerad inflyttning våren 2021.

Centralt boende i Skåne

Brf Kilen i Kävlinge kommer att ta plats där Kvarngatan möter Skomakaregatan. Mitt emot kommunhus, vårdcentral, apotek och bibliotek. Visst känns det tryggt!

Här bor du på lugnt läge i centrum, nära matbutiker, restauranger, kommunikationer och annan service som behövs i vardagen. Moderna, vackra lägenheter med attraktivt läge i Kävlinge. Det finns effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna är öppna och välplanerade med omsorg för hur vardagslivet fungerar bäst. Rummen bjuder in ljusflöde genom stora fönsterpartier och den generösa takhöjden gör rummen ljusa och luftiga. Här både bor och mår du bra.

Genomtänkta lägenheter

Bonum har planerat sammanlagt 53 lägenheter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och härligt hem där ljus och rymd gemensamt för alla bostäder.

Köken, som är funktionella ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum så att det är enkelt att umgås.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Det finns förvaringsutrymmen så du kan organisera vardagens alla saker.

Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg. Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria. Läs allt om Brf Kilen i informationsbroschyren

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Januari 2019
 • Säljstart

  Januari 2019
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Vår 2021

Vandra runt och se projektets lägenheter i 3D

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Mer fakta

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Här hittar du prislistan för inredningsvalen.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Kilen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Fakta

Information