För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Pepparmyntan

Lägenheter strax söder om Örebros citykärna med närhet till allt du kan behöva. Inflyttningsklart och perfekt för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter

Bonum Brf Pepparmyntan

Lägenheter strax söder om Örebros citykärna med närhet till allt du kan behöva. Inflyttningsklart och perfekt för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 3-4 rum och kök
 • Pris 2 325 000-2 695 000 kr
 • Avgift 3 958-4 530 kr/mån

Visningar

Mån 29 apr kl 16:00 - 16:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Peppargatan 32

+ Visa fler bilder (30 st)

Kontakt

Säljare
Catarina Tenor

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inredningsval

  Alla tillval gjorda
 • Inflyttning

  April 2018

Om projektet

Bostadsrätter i Sörbyängen, Örebro

Välkommen till en bekvämare verklighet i oslagbart fritt västerläge, det finns några få bostäder kvar till salu. Strax söder om citykärnan i Örebro, på Sörbyängen, har vi på Riksbyggen byggt 47 trivsamma nyproducerade och inflyttningsklara Bonum bostadsrätter för hushåll där minst en har fyllt 55 år.

Först till kvarn!

Missa inte chansen att hitta din drömlägenhet i Brf Pepparmyntan. Här kan du njut av härlig kvällssol på din balkong i fritt västerläge. Du kan även ha en mysiga grillkvällar på föreningens trivsamma innergård eller spela ett parti boule med grannar och/eller vänner. Med ett perfekt fritt västerläge intill Grönpepparparken har Brf Pepparmyntan en av de bättre tomterna i Sörbyängen. Med ett stenkast till golfbana och med närhet till härliga promenadstråk och parker runt knuten är detta ett boende som överträffar det mesta.

Tveka inte att boka tid för enskild visning eller kom på en av våra öppna visningar och upplev läget. 
Kontakta vår säljare Catarina Tenor för mer information om du funderar på att köpa bostad i Örebro.

 • Då det pågår vägarbete kan infart till Peppargatan endast ske via Universitetsrondellen. Därefter Tybblerondellen och vidare till Karlsdalsallén samt via Ladugårdsängen (Pålsbodagatan), Tybble (Studievägen) och Sörby (Flygaregatan).

Bostadsrätter - för dig som fyllt 55 år

Bonum Brf Pepparmyntan är beläget på Peppargatan 32–40 i Sörbyängen, Örebro.
Här finns möjlighet att flytta in i en färdigställd lägenhet med flexibelt inflyttningsdatum. Det finns lediga lägenheter från två till fyra rum och kök. Samtliga med genomtänkta planlösningar och möblerbar balkong med ett oslagbart fritt läge mot Grönpepparparken. Det är något alldeles speciellt med nyproduktion och att vara den första som flyttar in i en lägenhet.

Huset är byggt i miljöbyggnad silver. Det innebär så låg miljöbelastning som möjligt med god innemiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav.

Bo och trivs i Bonum seniorboende

Brf Pepparmyntan är en bostadsrättsförening där det finns fler ytor att använda än de som hör till den egna bostaden. Alla boende har tillgång till fullt utrustad gemensamhetslokal med kök och lokalen kan även hyras för enskilt bruk. Får ni gäster kan de inkvarteras i det bokningsbara övernattningsrummet med dubbelsäng. På den mysiga innergården kan ni slå er ned i orangeriet eller sittgrupperna runt om på innergården. Där kan ni njuta av en god bok eller kanske spela ett parti boule med grannarna.

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår värme, bredband 100/100 Mbit/s, IP- telefoni och TV-paket lagom från Telia samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Kollektiv anslutning (IMD) för hushållsel, varmt och kallt vatten med individuell mätning och enskild debitering på hyresavin. På innergården finns gemensam miljöbod med källsortering. 

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Välkommen till en bekvämare verklighet.
Bo bra - må bättre.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära naturen i Sörbyängen

Bonum Brf Pepparmyntan har vi byggt i ett vackert och fritt läge och här finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana och klubbhus bara ett stenkast bort. Örebro city med stadens utbud av affärer och nöjen samt universitetsområdet når ni på 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med dess välkända upplevelsebad. Även motionsanläggning och relaxavdelning, Backahallen med tennis- squash- och badmintonbanor samt flertalet fotbollsplaner och stora grönytor.

Mer fakta

Modernt och bra planerat kök från Marbodal med gott om förvaringsmöjligheter. Mjukstängande köksinredning med släta vita köksluckor med rostfria handtag. Infälld led spotlights under väggskåp, grå bänkskiva i laminat med underkantslimmad ho, vitt kakel i halvförband ovan arbetsytan och hörnbox med ett eluttag och timer. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Bosch: glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, diskmaskin, kyl- och fryskombination alternativt kyl och frys i fullhöjd samt rostfri utdragbar fläkt från Siemens.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch med vit arbetsbänk ovan maskinerna och två vita väggskåp. 

Golv: Grå klinkerplattor 3003300 
Vägg: Vitt kakel 3003600 
Tak: Vitmålade tak

Alla lägenheter från tre rum och kök är utrustade med två toaletter. I treorna finns ett helkaklat badrum med dusch och en gästtoalett och i fyrorna finns två helkaklade badrum med dusch. 

Gästtoalett - tre rum och kök 
Gästtoalett med vitt kommodskåp, spegelskåp och vitt kakel ovan tvättställ. Förhöjd golvmonterad WC-stol, tvättställsblandare, handdukshängare och toalettpappershållare.

Golv: Grå klinkerplattor 300x300.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N. 
Tak: Vitmålade tak. 

Badrum - fyra rum och kök 
Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. 

Golv: Grå klinkerplattor 300x300. 
Vägg: Vitt kakel 300x600. 
Tak: Vitmålade tak.

Vardagsrum med skjutparti ut till balkongen. Sovrum med förvaringsmöjlighet i garderob/garderober. Fönster mot innergården och/eller Peppargatan.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Entréhall med hatthylla och praktiskt klinker golv vid entrén. Säkerhetsdörr med titthål.

Golv: Klinkergolv därefter parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt
Övrigt: Hatthylla

Balkonger med aluminiumräcke och vindskydd i form av glasskiva. På balkongen finns utebelysning, eluttag och galghängare. Balkongräcket har en höjd på 1100 mm.

Uttag för internet/tele/tv finns i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Fastigheten är ansluten via Telia med ett valt utbud för internet, telefoni och tv.

Bilparkering
I föreningen finns 35 parkeringsplatser i carport och en plattsatt handikapparkering att hyra. Datumparkering på närliggande gator.
Cykelparkering
Cykelställ finns vid entréerna på Peppargatan och på innergården finns ett fristående cykelförråd, cykelparkering i carport med låsbar gallergrind och fristående cykelställ.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Pepparmyntan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Catarina Tenor

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Bonum seniorbostäder

Bonum erbjuder trygga, moderna och praktiska bostadsrätter för dig som fyllt 55. Vi lägger ned stor omsorg på att hitta rätt bostadsläge.

Det här är Bonum
Upp