Bonum Brf Pepparmyntan

Nyproducerade bostadsrätter strax söder om Örebros citykärna för hushåll där minst en är 55 år. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara bostäder kvar. Här kan du flytta in direkt. Kontakta oss för en personlig visning. Välkommen till din nya och bekvämare verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter

Bonum Brf Pepparmyntan

Nyproducerade bostadsrätter strax söder om Örebros citykärna för hushåll där minst en är 55 år. Nu har vi endast ett fåtal inflyttningsklara bostäder kvar. Här kan du flytta in direkt. Kontakta oss för en personlig visning. Välkommen till din nya och bekvämare verklighet!

 • Peppargatan
 • 47 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 3-4 rum och kök
 • Pris 2 095 000-2 195 000 kr
 • Avgift 4 037-4 324 kr/mån

Visningar

Sön 27 okt kl 12:00 - 12:30

Öppen visning, entré via Peppargatan 32

+ Visa fler bilder (27 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Martina Skårud

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

  Alla tillval gjorda
 • Inflyttning

  Inflyttningsklart

Om projektet

Bostadsrätter i Sörbyängen, Örebro

Strax söder om citykärnan i Örebro på Peppargatan 32-40 välkomnar Bonum Brf Pepparmyntan, nyproducerade Bonum bostadsrätter för hushåll där minst en har fyllt 55 år. Här kan du flytta in direkt!

Oslagbart läge i Örebro

Med ett perfekt fritt västerläge intill Grönpepparparken har bostadsrättsföreningen en av de bättre tomterna i Sörbyängen. Med ett stenkast till golfbana och med närhet till härliga promenadstråk och parker runt knuten är detta ett boende som överträffar det mesta. Här kan du njuta av härlig kvällssol på din balkong i fritt västerläge. På den trivsamma innergården finns grill och här kan du även spela ett parti boule med med grannar och/eller vänner.

Kontakta vår säljare Martina Skårud för mer information om du funderar på att köpa bostad i Örebro.

 • Det pågår vägarbete i området och infaren till Peppargatan är därför tillfälligt annorlunda. Antingen kör du in via Universitetsrondellen, därefter Tybblerondellen och vidare till Karlsdalsallén eller så åker du via Ladugårdsängen (Pålsbodagatan), alternativt Tybble (Studievägen) eller Sörby (Flygaregatan).

Bonumvärden - någon du kan lita på

När du bor i en bonumförening finns det alltid en bonumvärd som du kan anlita för att göra tillvaron ytterligare lite enklare för dig som boende. Du kan få hjälp med små och stor tjänster mot rutavdrag– som att flytta tunga möbler, installera internet, byta gardiner eller följa med till apoteket – när helst du behöver det.

Del av tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

 • Städning
 • Fönstertvätt
 • Blomvattning
 • Byta gardiner
 • Flytta möbler
 • Hänga tavlor
 • Följa med på ärenden

I Bonum Brf Pepparmyntan finns Bonumvärden Jeanette, hon är en del av det sociala livet i föreningen och hon hjälper till att ordna gemensamma aktiviteter och träffar, såsom grillkvällar, fika i gemensamhetslokalen och därtill kan hon även anordna annat som medlemmarna i föreningen vill göra.

Gemensamhetslokal och övernattningsrum

Brf Pepparmyntan är en bostadsrättsförening där det finns fler ytor att använda än de som hör till den egna bostaden. Alla boende har tillgång till fullt utrustad gemensamhetslokal med kök och lokalen kan även lånas för enskilt bruk. Får ni gäster kan de inkvarteras i det bokningsbara övernattningsrummet med dubbelsäng mot en symbolisk avgift. På den mysiga innergården kan ni slå er ned i orangeriet eller sittgrupperna runt om på innergården.

Ett boende med bra miljö

Bonum Brf Pepparmyntan har vi på Riksbyggen byggt i miljöbyggnad Silver, detta med omtanke för dig som ska vistas i byggnaden. Här krävs det mer av byggnaden än att bara följa lagkrav – bland annat måste solskyddet, ljudmiljön och ventilationen vara mycket bättre. Det innebär även så låg miljöbelastning som möjligt med god innemiljö, sunda material och att huset har projekterats med högt ställda energikrav. Det är till exempel sedumtak på carport, miljöbod och cykelbod.

Bra månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, bredband 100/100 Mbit/s, IP- telefoni, TV-paket lagom från Telia och bostadsrättstilläggsförsäkring. Hushållsel, varm- och kallvatten har kollektiv anslutning (IMD) med individuell mätning och enskild debitering på hyresavin. På innergården finns cykelförråd och gemensam miljöbod med källsortering. 

Välkommen till en bekvämare verklighet.

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära naturen i Sörbyängen

Bonum Brf Pepparmyntan har ett vackert och fritt läge med närhet till natur. För den golfintresserade ligger Örebro City Golf and Country Club med 18-håls golfbana, korthålsbana, padelbana och klubbhus bara ett par minuters promenad bort. I närområdet finns två välsorterade mataffärer, vårdcentral och restauranger. Att ta sig till city med stadens utbud av affärer och nöjen eller Universitet tar ca 10 minuter med cykel.

Det finns gott om varierande aktiviteter inom kort avstånd, bland annat Sörbyskogen med dess motionsspår, Sörbybacken, Gustavsvik med motionsanläggning, relaxavdelning och deras välkända upplevelsebad, backahallen med padel-, tennis- squash- och badmintonbanor.

Mer fakta

Modernt och bra planerat kök från Marbodal med gott om förvaringsmöjligheter. Mjukstängande köksinredning med släta vita köksluckor med rostfria handtag. Infälld led spotlights under väggskåp, grå bänkskiva i laminat med underkantslimmad ho, vitt kakel i halvförband ovan arbetsytan och hörnbox med ett eluttag och timer. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Bosch: glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, diskmaskin, kyl- och fryskombination alternativt kyl och frys i fullhöjd samt rostfri utdragbar fläkt från Siemens.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch med vit arbetsbänk ovan maskinerna och två vita väggskåp. 

Golv: Grå klinkerplattor 3003300 
Vägg: Vitt kakel 3003600 
Tak: Vitmålade tak

Alla lägenheter från tre rum och kök är utrustade med två toaletter. I treorna finns ett helkaklat badrum med dusch och en gästtoalett och i fyrorna finns två helkaklade badrum med dusch. 

Gästtoalett - tre rum och kök 
Gästtoalett med vitt kommodskåp, spegelskåp och vitt kakel ovan tvättställ. Förhöjd golvmonterad WC-stol, tvättställsblandare, handdukshängare och toalettpappershållare.

Golv: Grå klinkerplattor 300x300.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N. 
Tak: Vitmålade tak. 

Badrum - fyra rum och kök 
Helkaklat badrum utrustat med vitt kommodskåp och spegelskåp med LED-belysning ovan. Förhöjd golvmonterad WC-stol, takdusch försedd med tak och handdusch och vikbar duschskärm i glas. Elektrisk handdukstork, tvättställsblandare, toalettpappershållare och handdukshängare. 

Golv: Grå klinkerplattor 300x300. 
Vägg: Vitt kakel 300x600. 
Tak: Vitmålade tak.

Vardagsrum med skjutparti ut till balkongen. Sovrum med förvaringsmöjlighet i garderob/garderober. Fönster mot innergården och/eller Peppargatan.

Golv: Parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt.
Övrigt: Fönsterbänk i mattpolerad natursten i fönstersmyg.

Entréhall med hatthylla och praktiskt klinker golv vid entrén. Säkerhetsdörr med titthål.

Golv: Klinkergolv därefter parkett 14 mm 3-stavs, ek.
Sockel: Träsockel ek.
Vägg: Vitmålade väggar S-0500-N.
Tak: Grängat vitt
Övrigt: Hatthylla

Balkonger med aluminiumräcke och vindskydd i form av glasskiva. På balkongen finns utebelysning, eluttag och galghängare. Balkongräcket har en höjd på 1100 mm.

Uttag för internet/tele/tv finns i hall, kök, vardagsrum och sovrum. Fastigheten är ansluten via Telia med ett valt utbud för internet, telefoni och tv.

Bilparkering
I föreningen finns 35 parkeringsplatser i carport och en plattsatt handikapparkering att hyra. Datumparkering på närliggande gator.
Cykelparkering
Cykelställ finns vid entréerna på Peppargatan och på innergården finns ett fristående cykelförråd, cykelparkering i carport med låsbar gallergrind och fristående cykelställ.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Pepparmyntan

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp