Planerat
Planerat

Bonum Brf Elritsan

Söderköping

Söderköping är en charmig pärla med en helt unik historia. Här planerar vi för bostadsrätter för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 41
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Per Vide
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Seniorbostäder i Söderköping

Riksbyggen planerar att bygga bostadsrätter i centrala Söderköping vid Storån. Lägenheter för dig som fyllt 55 år. Anmäl intresse redan nu!

Lägenheter med närhet till S:t Anna skärgård

Söderköping är en stad med unik historia omgiven av en levande landsbygd och med vackra S:t Anna skärgård på en dagsutflykts avstånd. Det är svårt att tänka sig en bättre småstad med sina fina torg och vackra natur och bebyggelse, att bo och leva i.

Riksbyggens planerade seniorbostäder i Söderköping har tyvärr försenats av att den tidigare antagna detaljplanen upphävdes. Detta efter överklaganden och beslut i Mark- och miljödomstolen.
Riksbyggen för nu en dialog med Söderköpings kommun gällande lämpliga alternativ för en kommande byggnation av seniorbostäder i en Bonum bostadsrättsförening. Riksbyggen hoppas kunna komma med förnyad information om alternativ plats för genomförande av projektet eftersom intresse och behov av fler bostäder i Söderköping är stort.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Bostadsrätter nära S:t Annas skärgård

Söderköping är en charmig pärla med en helt unik historia, omgiven av en levande landsbygd och med vackra S:t Anna skärgård på en dagsutflykts avstånd. Söderköping är en småstadsidyll med trånga gränder, kullerstensgator och vackra hus, med rötter ändå tillbaka till 1100-talet. Med närheten till havet, samtidigt som det är nära in till Norrköping och storstaden, har Söderköping något för alla.

Precis intill vackra Brunnsparken och på andra sidan Göta Kanal ligger Ramunderberget. Ett populärt utflyktsmål med sin fina utsikt. Att under en vacker högsommardag strosa längs Göta kanal och kanske äta en god glass på den välkända glassbaren är något att njuta av. Det är svårt att tänka sig en bättre småstad med sina fina torg och vackra natur och bebyggelse, att bo och leva i.

Anmäl intresse till Bonum Brf Elritsan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.