Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bonums webb. Om cookies på bonum.se

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Bonum Brf Månstenen

Om projektet

Bostadsrätter i Norrköping

Alla lägenheter är sålda i Brf Månstenen!

Välkommen hem till Brf Månstenen – ett hus som gör vardagen bekvämare

Vid Vilbergen i Norrköping fortsätter vi nu succén med etapp 2. I Bonums Brf Månstenen bygger vi 29 nya lägenheter med 2–4 rum och kök. Här har du Vrinneviskogen och dess motionsspår inpå knuten. På några minuter tar du en promenad, bilen eller bussen in till stadskärnan. Vill du hellre stanna inom bostadsområdet hittar du bland annat matbutik, kafé och frisör här.

Husen har ljusa och rymliga trapphus och en övernattningslägenhet för släkt eller vänner på långväga besök. Beroende på vilken lägenhet du väljer kan du från balkongen eller uteplatsen antingen väcka dagen till liv med värmande morgonsol, eller vaka in dagens sista ljus.

Bonum är Riksbyggens helhetskoncept för dig som är över 55 år. När du köper en lägenhet hos Bonum Seniorboende får du mycket mer än en nybyggd lägenhet. Du får tillgång till Bonumvärden, som förutom att hjälpa dig i lägenheten arrangerar alla tänkbara aktiviteter. Du bestämmer vilka. Grillkvällar och vinprovningar på innergården brukar vara populära. Du bestämmer också vilket kakel, klinker och köksluckor du vill ha i lägenheten. Ugn i arbetshöjd, tröskellösa rum och mycket annat är redan på plats.

Läs mer

Upplev Norrköping och gröna Vilbergen

Vilbergen har länge varit ett lantligt område strax söder om Norrköping, bebyggt med gårdar och villor. Under åren har området vuxit ihop med staden och är nu en naturlig och levande del av den.

Vilbergen Centrum är områdets hjärta. Kring det lilla torget finns det du behöver i vardagen och trevliga mötesplatser. Här har du livsmedelsbutik, postombud, apotek och frisör men även kafé, bibliotek och den populära bowlinghallen. Dessutom har området en egen vårdcentral och ett träningscenter som erbjuder massage.

De stora grönytorna i öster, på andra sidan Gamla Övägen, tillhör stadsdelens främsta kännetecken. Där ligger Vrinneviskogen med alla dess motionsspår och strövområden. Trivs du bättre med en golfklubba i handen hittar du Söderköpings Golfklubbs fina 27-hålsbana en mil söderut.

Trots att Vilbergen är ett av Norrköpings grönare områden ligger det inte långt från stadskärnan. Du kan enkelt ta både bil och buss dit, eller för all del en promenad. Och med Söderleden i närheten tar du dig till både Linköping och Söderköping utan att behöva åka genom staden för att ta dig ut.

Upplev Norrköping och gröna Vilbergen du också.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält