Bonum Brf Aromabacken

Lägenheter med utsikt över Hallandsåsens sluttning och Båstads natursköna omgivningar. Seniorboende för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Båstad
 • 32 lägenheter

Bonum Brf Aromabacken

Lägenheter med utsikt över Hallandsåsens sluttning och Båstads natursköna omgivningar. Seniorboende för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Båstad
 • 32 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 895 000-4 295 000 kr
 • Avgift 3 949-6 158 kr/mån
+ Visa fler bilder (28 st)

Kontakt

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  November 2018

Om projektet

Seniorbostäder i Båstad

Välkommen till nyproduktionen Bonum Brf Aromabacken med fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Efter succén med Brf Apelgården bygger Bonum seniorboende ytterligare 32 fina bostadsrätter med hög standard.

Moderna och ljusa lägenheter i Båstad

Bostäderna är fördelade på två hus med utsikt över Hallandsåsens sluttning och Båstads natursköna omgivningar. Alla de nyproducerade lägenheterna har minst en generös balkong eller uteplats som ger dig ett extra rum från tidig vår till sen höst.

De moderna och rymliga bostadsrätterna erbjuder öppna och ljusa planlösningar som tillsammans med härliga balkonger och trevliga uteplatser skapar ett boende med gott om plats för ett skönt liv. 

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Lika vackert ute som inne

Bonum Brf Aromabacken i Båstad har sammanlagt 32 lägenheter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och härligt hem där ljus och rymd gemensamt för alla bostäder.

Köken, som är funktionella och inbjudande, ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum, så att det är roligt att laga mat tillsammans och enkelt att umgås.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Självklart finns det förvaringsutrymmen. Med skjutdörrar eller klädkammare organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg, så att de är lätta att sköta.

Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria.

Bekvämt seniorboende i Båstad

Brf Aromabacken ligger perfekt till för allt detta bara en kort promenad från centrum. Ändå är det lugnt här bland fruktträd, fågelsång och promenadvägar. De två husen, som ligger skyddade av Hallandsåsen, har Bjärehalvöns sköna natur precis utanför dörren. Till föreningen hör en grön gård med kryddodling, uteplatser och bänkar omgivna av bokhäckar och bersåer. Det här är en fin plats för en trevlig pratstund med grannar och vänner. Du får trädgård utan trädgårdsarbete.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Högt upp med utsikt över grönskan

Kvarteret befinner sig i en nyligen exploaterad del av centrala Båstad. Lokaliserade på en före detta fruktodling ligger Bonums två nya bostadshus för seniorboende. Brf Aromabacken är sista etappen av två, där intilliggande brf Apelgården utgör första etappen. Tomten omges mestadels av bostäder och är belägen en bit upp på Hallandsåsens sluttning. I tomtens direkta närhet ligger Båstads handelstorg med butiker, restauranger, bibliotek samt busstorg. Det centrala läget ger en god närhet till den service Båstad har att erbjuda.

Mer fakta

Golv: mattlackerad trestavsparkett i ask, sockel vitmålad.
Vägg: vitmålad, stänkskydd kakel,
Utrustning: vitvaror från Siemens, rostfri kyl och frys alt. kyl/frys, induktionshäll, spiskåpa, inbyggd fläktmotor, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin
Inredning: kökssnickerier med vit slät lucka,handtag i rostfri look, bänkskiva i laminat, undermonterad diskbänk, fönsterbänk av kalksten.

Bad/Tvätt
Golv: mörkgrått klinker
Vägg: vitt kakel
Inredning: vägghängd förhöjd WC-stol, vägghängt tvättställ med demonterbar kommod med spegel, vitt väggskåp, dusch med dörrar i frostat glas, tvättmaskin och torktumlare med vitt bänkskåp ovan bänkskiva i laminat, elansluten handdukstork.
Tillval: komfortvärme

Gäst WC och Dusch:
komfortvärme i golv 

Golv: mattlackerad trestavs askparkett, socil vitmålad.
Vägg: vitmålad
Övrigt: fönsterbänkar av kalksten, garderob med vit lucka eller skjutdörrsgarderob med vit fyllning och silverfärgad profil i sovrum.

Golv: grått klinker, vitmålad sockel
Vägg: vitmålad
Övrigt: kapphylla, skjutdörrsgarderob med vit fyllning och silverfärgad profil alt. golvskåp med vit lucka som garderob, städskåp, linneskåp.

Golv: trätrall
Vägg. strukturerad grå
Övrigt: svart aluminiumräcke, eluttag, väggbelysning
Tillval: inglasning

Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV
Tillgång till stadsnätet planeras.

19 parkeringsplatser på tomten, varav 2 för handikappade och 1 för gäster.
Resterande parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Aromabacken

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp