Bonum Brf Angela

I Södra Ängelholm planerar vi att bygga ljusa bostadsrätter med fantastisk vy för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ängelholm
 • 56 lägenheter

Bonum Brf Angela

I Södra Ängelholm planerar vi att bygga ljusa bostadsrätter med fantastisk vy för dig som fyllt 55. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ängelholm
 • 56 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

Kontakt

Säljare
Angelica Ringström
Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Seniorbostäder i södra Ängelholm

I Södra Ängelholm planerar Riksbyggen att bygga landmärket Bonum Brf Angela, nyproducerade bostäder för dig som fyllt 55 år. Här bor du i ljusa lägenheter centralt belägna nära kust och hav med fantastisk vy.

Bo i en härlig kuststad i Skåne

Bostadsrättsföreningen kommer att ha 56 lägenheter på mellan två till fyra rum och kök i storlekarna 55 till 122 kvadratmeter. Alla lägenheter kommer ha balkong eller uteplats. Du som är över 55 år ges möjlighet att leva ett rikt socialt liv här och samtidigt njuta av en välplanerad och vacker bostad.

Ängelholm är en härlig kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne, med det mesta och bästa runt hörnet. Här hittar du trevliga restauranger, vacker natur och en av Sveriges finaste hembygdsparker. Bor du här kan varje dag bli en dag med värdefull samvaro, trygghet, naturupplevelser och aktiviteter. 

Utsikten

Klicka på bilden och se utsikten från våning 16.

Flygvy i Ängelholm

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Området

Småstadscharm och den stora stadens service

Ängelholm är en härlig kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne med skog och hav alldeles inpå husknuten. Här i den händelserika Öresundsregionen är det nära till vacker natur, kultur, rekreation, puls, shopping och nöje. Ängelholm är en öppen och välkomnade kommun med en mångfald av sociala nätverk.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Angela

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Angelica Ringström
Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp