Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bonums webb. Om cookies på bonum.se

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Bonum Brf Apelgården

Om projektet

Bonum seniorbostäder i Båstad

I idylliska Båstad planerar vi bygga Brf Apelgården, Bonum seniorboende. 34 fina bostadsrätter med hög standard, för dig som fyllt 55 år. De moderna lägenheterna erbjuder öppna och ljusa planlösningar som tillsammans med härliga balkonger och trevliga uteplatser skapar ett boende som det blir lätt att trivas i.

Lägenhetsväljare

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se vilka lägenheter som är till salu samt planlösningar, priser och avgifter för samtliga lägenheter i projektet.

Kostnadsfri intresseanmälan

Anmäl intresse till det här projektet och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer. Anmäl därför intresse redan idag via den orange knappen.

Läs mer

Ett nytt hem vid havet - Bonum Brf Apelgården

I idylliska Båstad på en höjd längs med Trollbäcken, med strålande utsikt över grönskan, staden och buktens blå vatten bygger Bonum 34 fina bostadsrätter för seniorer. De två husen som är sex våningar höga har fasader i ljust grått tegel med kontrasterande detaljer i svart trä.

Lägenheterna är ljusa och rymliga med hög standard och gott om plats för ett skönt liv. Och alla har minst en generös balkong eller uteplats i söderläge som ger dig ett extra rum från tidig vår till sen höst. De större treorna och fyrorna har också balkonger mot norr med utsikt över staden och havet. Bonum bygger alltid i närheten av service och så är det även i Båstad. Bara 500 meter till köpcentrum med matbutik, apotek och bibliotek. Det är även nära stadens centrum där du kan koppla av med en kopp kaffe på stadens caféer eller besöka någon trevlig restaurang.

Välkommen till friheten

När du kan börja styra lite mer över din egen tid kan du också skapa rum för ett nytt sätt att leva. Med lite färre måsten och mer av just det du tycker om att göra. Lite färre gräsmattor att klippa och lite fler timmar på golfbanan, kanske? En lång promenad med vännerna längs med havet? Eller en riktigt bra bok en solig vårdag på balkongen.

Brf Apelgården ligger perfekt till för allt detta bara en kort promenad från centrum. Ändå är det lugnt här bland fruktträd, fågelsång och promenadvägar. De två husen, som ligger skyddade av Hallandsåsen, har Bjärehalvöns sköna natur precis utanför dörren. Till föreningen hör en grön gård med kryddodling, uteplatser och bänkar omgivna av bokhäckar och bersåer. Det här är en fin plats för en trevlig pratstund med grannar och vänner. Du får trädgård utan trädgårdsarbete. Bonumvärden öppnar upp för ny gemenskap genom de roliga aktiviteterna som arrangeras i gemensamhetslokalen. Visst är känslan av att vara den första som flyttar in fantastisk, fjärilar i magen och en förväntan om framtiden!

Lika vackert ute som inne

Bonum Brf Apelgården har sammanlagt 34 lägenheter om 24 rum och kök mellan 5597 kvadratmeter. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och härligt hem där ljus och rymd gemensamt för alla bostäder.

Köken, som är funktionella och inbjudande, ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum, så att det är roligt att laga mat tillsammans och enkelt att umgås.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Självklart finns det förvaringsutrymmen. Med skjutdörrar eller klädkammare organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg, så att de är lätta att sköta. Är du med i en tidig fas av byggprocessen har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Oktober 2017 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

 • Toggle

  Lägenhetsväljare

 • Toggle

  Bofaktabroschyr

 • Toggle

  Inredningsväljare

  Inredningsväljare kök och bad

   

   

 • Toggle

  Inredning

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält