Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Bonums webb. Om cookies på bonum.se

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Bonum Brf Keramikern

Om projektet

Seniorbostäder i Höganäs

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Keramikern!

Seniorbostäder i Höganäs

I attraktiva Höganäs på bästa läge kommer Bonum seniorboende att uppföras i Folkparken. Huset ska öppna sig mot väster och det mäktiga havet, vara åtta våningar högt och rymma ljusa senioranpassade lägenheter i storlek 2-4 rum och kök.

Ljusa och smart planerade lägenheter!

Kanske har du dansat i Folkparken eller arbetat med keramik. Brf Keramikern är lika mycket en hyllning till områdets historia som till alla som har arbetat här och som värdesätter det goda i livet. Därför har vi också kryddat boendet med en mängd mervärden som förgyller vardagen. Här hittar du smakfulla rum och funktionella och stilrena kök. Liksom stora fönster och tilltagna balkonger för att få in så mycket ljus, hav och salta vindar som möjligt. Planlösningarna är planerade utifrån den sociala samvaron och ska såväl underlätta som att inspirera till samtal. Förutom att lägenheterna är energisnåla och har en stark miljöprofil är de yteffektiva och lättmöblerade för att ta tillvara på utsikterna. Samtidigt som de också är rymliga och öppna med gott om förvaringsutrymmen.

Lägenhetsväljare

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se priser, planlösningar och avgift för samtliga lägenheter i projektet.

Bonum brf Keramikern

I attraktiva Höganäs kommer ett Bonum seniorboende att uppföras i Folkparken. Huset ska öppna sig mot väster och det mäktiga havet, vara sju våningar högt och rymma ljusa lägenheter med mellan två och fyra rum.

För den som bosätter sig här kan varje dag bli en dag med värdefull samvaro, trygghet, naturupplevelser och aktiviteter. Du som är över 55 år ges möjlighet att leva ett rikt socialt liv och samtidigt njuta av en välplanerad och vacker bostad.

 

Läs mer

God miljö – enklare vardag

Bonum erbjuder ett modernt boende med hög miljöprofil. Inne i husen vittnar många små men viktiga detaljer om att Bonum tänker längre. Hållbara och beprövade material används, och lägenheterna är noga planerade och utförda med tanke på bland annat tillgänglighet. Vad som är speciellt med att äga en lägenhet i Bonum är att föreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns Bonumvärden till hands.

Bonumvärden sköter fastigheten på ett professionellt sätt och erbjuder dessutom en extra hand till de boende, eller hjälpen att förmedla tjänster. Som långsiktig aktör är vi med och tar ansvar för bostadsrättsföreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Denna samverkan ger extra trygghet åt de boende.

Att Bonum seniorboende är ett välfungerande och efterfrågat alternativ förklaras också av att det i alla Bonumföreningar erbjuds plats i vardagen för samvaro, bland annat finns en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal.

Dynamiskt och naturskönt på Kullahalvön

Höganäs är en inflyttningsort med stor framtidstro, och hit söker sig både barnfamiljer och seniorer. Höganäs har till stor del profilerat sig som den naturnära och aktiva kommunen – uppskattat som utflyktsmål är inte minst naturreservatet på Kullen.

Höganäs var en gång gruv- och industrisamhälle, men under senare år har kommunen bedrivit ett mycket aktivt utvecklingsarbete för att öka attraktionskraften. Den kommunala devisen "nära det som är viktigt" sammanfattar också fördelen med Bonum seniorboende i Folkparken.

Du är varmt välkommen att bekanta dig med bostadsrätter på ett läge där du får sällsynt goda utsikter, inte bara över naturen utan också till att trivas, känna dig trygg och leva aktivt.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Maj 2017 Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning September 2018 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Bofakta- och inredningsbroschyr

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Joakim Bengtsson Säljare