För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Bonum Brf Kungsliljan

Om projektet

Bonum seniorbostäder i Håkanstorp

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Kungsliljan!

Ett hem utöver det vanliga - Bonum Brf Kungsliljan

I Håkanstorp planerar Bonum för ett ljust hus med en storslagen utsikt över Malmö. Att ljus får oss att må bra är knappast någon hemlighet. Det gör oss piggare, gladare, friskare. Det ger oss mer energi. Det hjälper oss att tänka positivt – och positiva människor växer och mår bra. Välkommen till Brf Kungsliljan och 40 nya, fina bostadsrätter för dig som fyllt 55 år.

I ett Bonumhus är det lätt att leva, lägenheterna är välplanerade och genomtänkta, i huset finns såväl övernattningslägenhet för gäster och vänner som en gemensamhetslokal där du kan träffa andra i huset när du själv önskar. Här bor man inte bara som senior, man lever livet. Hur det goda livet ser ut för just dig vet vi förstås inte, men vill du njuta mer av tillvaron kan det vara läge för en bostad som inte kräver något av dig för att fungera.

Ett hem där allt är vackert, genomtänkt och smart planerat redan från början. Där du är fri att leva som du vill och trivs från första dagen.

I Brf Kungsliljan bor du bra på dina egna villkor. I Håkanstorp, på tomten där Katarina Kyrka stått, bygger vi ett seniorboende med 40 fina bostadsrätter som får en storslagen utsikt över Malmö. Huset blir 11 våningar högt och alla lägenheter har stor balkong eller uteplats i söderläge. Till föreningen tillhör också en härlig innergård.

Människor är olika, därför finns det både små och stora tvåor och treor och på de översta våningarna planerar vi för några större fyror. Alla lägenheter, stora som små, är ljusa, luftiga och har bra takhöjd. Öppna rumslösningar och sköna parkettgolv utan trösklar är vackert för ögat och gör det också enklare i vardagen.

Behöver du hjälp med något finns vår trevliga Bonumvärd nära till hands i föreningen ett par timmar i veckan och som boende kan du också beställa egna tjänster.

Läs mer

Läge för det goda livet

Håkanstorp är perfekt placerat för alla som tycker om röra på sig – och fler av Malmös gröna oaser ligger i närheten till exempel Beijers Park i Kirseberg. Parken har ett trevligt café och här finns också utegym som vänder sig till vuxna och äldre. Följer du Sallerupsvägen österut kommer du till Bulltoftas rekreationsområde. Tillhör du dem som gärna vill ha en golfbana i närheten? Här finns det två, för det är inte mer än 5 kilometer till Malmö Burlöv golfklubb och Kvarnby golfklubb.

Du når hela Malmö och stora delar av det omgivande landskapet på fina cykelvägar – ta till exempel en tur till Gyllins trädgård, Husie mossie eller vackra Torup. Det är också smidigt att busshållplatsen ligger precis utanför porten. Linje 6 går ungefär var 7:e minut i rusningstrafik.

Brf Kungsliljan har det mesta som behövs för vardagen precis utanför dörren – bland de närmaste grannarna finns konditori, blomsterbutik, pizzeria, spelbutik, vårdcentral, busshållplats. Bara en bit bort, på andra sidan Sallerupsvägen, ligger Friskis och Svettis på Johanneslust, ett stort och trevligt gym med många olika träningsmöjligheter. Vi säljstartar Brf Kungsliljan under hösten, så anmäl dig idag, så har du också chansen till att skapa goda förutsättningar för ett gott seniorliv.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

 • Toggle

  Inredningsväljare

  Inredningsväljare kök och bad

   

 • Toggle

  Bofaktabroschyr

 • Toggle

  Inredning

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält