Bonum Brf Urmakaren

I Ystad planerar vi för ljusa bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55. Närhet till grönområde, centrum och kollektivtrafik. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ystad

Bonum Brf Urmakaren

I Ystad planerar vi för ljusa bostadsrätter med balkong eller uteplats för dig som fyllt 55. Närhet till grönområde, centrum och kollektivtrafik. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ystad
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (8 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Vinter /vår 2021
 • Säljstart

  Vinter/vår 2021
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Preliminärt 2023

Om projektet

Seniorbostäder i Ystad

I Ystad planerar Bonum seniorboende för cirka 130 bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningen ligger med närhet till grönområde, centrum och kollektivtrafik. Gemensamt för alla lägenheter är generösa fönster och balkong eller uteplats. Planerad säljstart 2020 och preliminärt tillträde 2023.

Nyproducerade bostadsrätter i Ystad

Funderar du på att köpa en ny bostad i Ystad planerar Bonum en första etapp om cirka 130 nyproducerade bostäder med två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Ett boende med öppna planlösningar och trägolv utan trösklar. 

Köken som är funktionella och inbjudande ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum.

På balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Med bra förvaringsutrymmen organiserar du vardagens alla saker på ett smidigt sätt.

Badrummen i de nyproducerade lägenheterna är helkaklade och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg. Nyproduktion när den är som bäst!

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Är du med i en tidig fas av byggprocessen av de nya bostäderna  i Ystad har du möjlighet att välja inredningsdetaljer ur Bonums fina inredningsprogram där dessutom många inredningsval är kostnadsfria.

Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Området

Ystad, den medeltida köpstad vid havet

Ingen stad i Norden kan visa upp en så komplett bild av svunnen miljö som Ystad, med sina drygt 300 korsvirkeshus och en fantastisk friluftsmiljö. Stadens centrum utgörs av den ursprungliga stadsbildningen innanför de tre "portarna" Västerport, Norreport och Österport. Porten mot söder och kontinenten utgjordes då som nu av hamnen. Numera utgår tåg-, bil- och passagerarfärjor dagligen från Ystad till Bornholm och Polen. Läget vid havet inbjuder till rekreation och härliga promenader.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Urmakaren

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp