För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (4 st)

Om projektet

Bonums seniorbostäder i Flemingsberg

Just nu planeras byggandet av cirka 25 ljusa och moderna lägenheter på Hälsovägen i Flemingsberg, belägna endast 300 meter från pendeltågsstationen, i ett lugnt läge med egen grönskande innergård. Välkommen till ett bekymmersfritt boende för dig som fyllt 55 år.

 

Läs mer

Bekymmersfritt boende

Bonum står för ett tryggt seniorboende utöver det vanliga med vackra, ljusa och toppmoderna två till fyrarumslägenheter om 51-86 kvadratmeter. Att bo i ett Bonumhus i Flemingsberg innebär en modern och lättskött bostad utan praktiska bekymmer som underhåll och gräsklippning. Lägenheterna i ett Bonumhus är välplanerade, ljusa och välutrustade och har genomgående en mycket hög standard. Alla har en rymlig balkong eller uteplats samt tvättmaskin och torktumlare i badrummet (kombimaskin i de mindre lägenheterna).

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Området

En variationsrik och levande stadsdel

Flemingsberg är ett av Huddinges viktigaste utvecklingsområden och en inspirerande mötesplats med människan i centrum. Här växer nu en ny central stadskärna fram med handel, kultur och service. Husen på Hälsovägen kommer att uppföras som en förlängning av Flemingsbergs centrum med ett levande gatuliv, affärer och caféer. I samband med att den nya bebyggelsen växer fram rustar kommunen upp Flemingsbergsparken med nya aktiviteter och entréer, belysta promenadstråk och mötesplatser i området. Husen är centralt placerade utmed Hälsovägen med kommunikationer, skola, förskola, centrum, sjukhus och högskola inom nära gångavstånd.

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Flemingsberg

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Stefan Nilsson