Bonum Boulevarden

Välkommen till det strålande läget i Täby park där vi uppför nyproducerade bostadsrätter i Stockholm. Seniorbostäder för dig som fyllt 55. Här bor du med bekväma lösningar för ett enkelt liv som även lockar till spontana möten.

 • Täby Park
 • 0 lägenheter

Bonum Boulevarden

Välkommen till det strålande läget i Täby park där vi uppför nyproducerade bostadsrätter i Stockholm. Seniorbostäder för dig som fyllt 55. Här bor du med bekväma lösningar för ett enkelt liv som även lockar till spontana möten.

 • Täby Park
 • 0 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Stefan Nilsson

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Täby Park

Drömmer du om att flytta in i en nyproducerad bostadsrätt i Täby med närhet till centrum och goda kommunikationer in till Stockholm City? Välkommen till en välplanerad lägenhet i våra seniorbostäder i Täby park som vi planerar att bygga.

Nyproducerade bostadsrätter nära Stockholm

I kvarteret Hej finns det spontana livet i nya Täby Park. I hjärtat av den nya stadsdelen, alldeles vid den pulserande boulevarden och strax intill ett stort grönområde, planerar vi kvarteret Hej. Det är inte något vanligt kvarter – det är större än så. Mycket större. Hela fyra kvarter i ett. Kvarteret Hej är en plats för oväntade möten och nyfikna samtal. En plats där vi gör det enkelt för unga, gamla och de mittemellan att springa in i varandra, umgås en stund eller bara säga hej. Samtidigt har de nyproducerade bostadsrätterna den där familjära känslan som bara ett litet kvarter kan ha.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Strålande läge och grönskande takterrasser

Boulevarden är ett "mitt-i-smeten-boende" med strålande läge. Utanför lägenheten finns en pulserande boulevard med butiker, caféer och myllrande folkliv. Lägenheterna har många lösningar som främjar spontana möten mellan människor som till exempel gemensamma takterrasser, cykelpool och kommersiella lokaler i gatuplan. 

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

 

Området

En ny modern stadsdel tar plats

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med att utveckla Täby Park till en karaktärsfull stadsdel med parker, storstads­kvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. Med andra ord ska det bli en socialt hållbar stadsdel.

Anmäl intresse till projektet Bonum Boulevarden

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp