För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Bonum Brf Flanören

Om projektet

Seniorbostäder i Täby centrum

Nu är alla lägenheter sålda i Bonum Brf Flanören!

Liv och rörelse i Täby centrum

I Bonum Brf Flanören uppför vi seniorbostäder för dig som är från 55 år. Bostäderna har hög standard, gott om bekväma lösningar och ett ypperligt centralt läge, strax intill nya Täby Centrums torg. Ett utmärkt boende för dig som vill vara nära liv och rörelse och samtidigt ha alla bekvämligheter innanför tröskeln.

Här finns mycket som lockar utanför dörren: 230 butiker, restauranger, biograf och en myllrande torghandel – för att bara nämna några exempel. Men vi tror ändå att du får en släng av hemlängtan i samma sekund som du låser ytterdörren och går ut. Det är svårt att låta bli när du har allt du kan drömma om innanför tröskeln.

Läs mer

En lägenhet att längta till

Alla lägenheter är genomgående och de flesta har två balkonger i olika väderstreck. Dessutom är bostäderna modernt inredda med komfortvärme i badrummet, köksinredning från Vedum och skjutdörrsgarderober. Bekvämligheterna är många. Vad sägs till exempel om förhöjd WC, tröskelfria rum, stora dörröppningar, ugn i arbetshöjd och automatiskt öppningsbara entrédörrar. Ett annat bekvämt inslag i vardagen är husets egen Bonumvärd som hjälper till med allt från att vattna blommor till att skruva upp hyllor och gå ärenden.

Boende i en ny, levande stadsdel

Mitt emot Täby Centrum växer det fram en levande stadsdel med ca 870 nya bostäder. Brf Flanören ingår i den sista etappen. Det betyder att när du flyttar in i din bostadsrätt har byggarbetsplatsen förvandlats till ett levande bostadsområde som sjuder av liv och rörelse.

Täby Centrums galleria har fått ett ansiktslyft och öppnat ytterligare restauranger, caféer samt 70 nya butiker. Strax intill huset, i hjärtat av området, ligger det nya torget med levande torghandel och fontän. Här kan du botanisera bland säsongens finaste råvaror eller möta en god vän över en kopp kaffe i solen.

Kort sagt, här finns allt du behöver och lite till. Gymmet finns på bekvämt promenadavstånd. Lummiga motionsspår likaså. Och blir du sugen på en kvällsbio efter middagen ligger kvartersbiografen Filmstaden Camera med nya moderna salonger endast ett stenkast bort. Lockar city, tar du bussen som avgår strax utanför din port eller Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Ekonomisk plan

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

   

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

   

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

   

  Förvaltning 

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

   

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

   

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  Städning, fönsterputsning, kemtvätt

  Följa med till post, apotek, vårdcentral etc.

  Lösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om

  Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest

  Veckostädning, storstädning

  Hantverkshjälp

   

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

   

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

   

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?