För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök

Bonum Brf Guldmyntet

Lägenheter för dig som fyllt 55, i Högsbo nära centrala Göteborg. Säljstart 26, 27 och 28 februari. Anmäl ditt intresse på den orange knappen, högst uppe på sidan, så får du en inbjudan. Välkommen till din nya verklighet!

 • Göteborg
 • 79 lägenheter

Bonum Brf Guldmyntet

Lägenheter för dig som fyllt 55, i Högsbo nära centrala Göteborg. Säljstart 26, 27 och 28 februari. Anmäl ditt intresse på den orange knappen, högst uppe på sidan, så får du en inbjudan. Välkommen till din nya verklighet!

 • Göteborg
 • 79 lägenheter
Stora visnings-helgen 9-10 mars

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 270 000-4 650 000 kr
 • Avgift 3 375-5 201 kr/mån

Kontakt

Säljare
Carina Ekenram Hagh
+ Visa fler bilder (16 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Februari 2019
 • Byggstart

  2019
 • Inredningsval

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  2021

Om projektet

Bostadsrätter i Högsbo, Göteborg

I den lugna och promenadvänliga stadsdelen Högsbo, nära både centrala Göteborg och grönområden som Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården planerar vi nu för Bonum Brf Guldmyntet.

Försäljningsstart 26, 27 och 28 februari!

Riksbyggen kommer att hålla öppet hus under fyra tillfällen där du som intressent och  Förtursmedlem kan ta del av projektet i sin helhet. Anmäl ditt intresse på den orange knappen, högst uppe på sidan, så får du en inbjudan.

Lägenheter med gyllene utsikter i Högsbo

På kullen där Högsboskolan tidigare låg planerar Bonum för 79 nya bostadsrättslägenheter i olika storlekar för dig som fyllt 55 år. Planerad säljstart februari 2019. Inflyttning planerad till 2021. Husen som byggs kommer att kännas som en naturlig del av den befintliga 50-talsbebyggelsen i Högsbo utanför Göteborg. Husen uppfyller moderna och högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.

Lägenheterna blir ljusa, med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar. Självklart har alla lägenheter inglasad balkong eller en generös uteplats. Bor du högst upp kan du njuta av utsikten över både hustak och Änggårdsbergen från balkongen.

 

Bonum – det perfekta konceptet för seniorboende

För dig som har fyllt 55 år är Riksbyggens koncept Bonum perfekt. Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Bostäderna är planerade och byggda för att man ska kunna bo kvar länge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum
Läs mer

Hållbarhet


För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat. 

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

 

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Mer fakta

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Guldmyntet

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Carina Ekenram Hagh

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp