Bonum Brf Guldmyntet

Nyproducerade bostadsrätter i Högsbo nära centrala Göteborg, fyllt 55 år. Projektet är säljstartat. Välj ut din nya lägenhet! Välkommen till din nya verklighet!

 • Göteborg
 • 79 lägenheter

Bonum Brf Guldmyntet

Nyproducerade bostadsrätter i Högsbo nära centrala Göteborg, fyllt 55 år. Projektet är säljstartat. Välj ut din nya lägenhet! Välkommen till din nya verklighet!

 • Göteborg
 • 79 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 270 000-4 650 000 kr
 • Avgift 3 375-5 201 kr/mån
+ Visa fler bilder (20 st)

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Fjärde Långgatan 48, vån 5

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Fjärde Långgatan 48, vån 5

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Februari 2019
 • Byggstart

  2019
 • Inredningsval

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  2021

Om projektet

Bostadsrätter i Högsbo, Göteborg

I den lugna och promenadvänliga stadsdelen Högsbo, nära både centrala Göteborg och grönområden som Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården planerar vi nu för Bonum Brf Guldmyntet.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Personlig visning

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Högsbo nära centrala Göteborg? Hör av dig till Carina Ekenram Hagh eller Margareta Josefsson och boka in en personlig visning! Visningen sker på Fjärde Långgatan 48, våning 5. Där kan du ta del av husmodeller, solstudier med mera. Välkommen!

Lägenheter med gyllene utsikter i Högsbo

På kullen där Högsboskolan tidigare låg planerar Bonum för 79 nya bostadsrättslägenheter i olika storlekar för dig som fyllt 55 år. Planerad säljstart februari 2019. Inflyttning planerad till 2021. Husen som byggs kommer att kännas som en naturlig del av den befintliga 50-talsbebyggelsen i Högsbo utanför Göteborg. Husen uppfyller moderna och högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.

Lägenheterna blir ljusa, med stora fönster och öppna, luftiga planlösningar. Självklart har alla lägenheter inglasad balkong eller en generös uteplats. Bor du högst upp kan du njuta av utsikten över både hustak och Änggårdsbergen från balkongen.

 

 

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum
Läs mer

Hållbarhet

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat.

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

 

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Mer fakta

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Guldmyntet

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Carina Ekenram Hagh
Säljare
Margareta Josefsson

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp