Bonum Brf Munkebäckslund

Moderna och vackra bostadsrätter med attraktivt läge och närhet till service och kommunikationer. Nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ernst Torulfsgatan
 • 66 lägenheter

Bonum Brf Munkebäckslund

Moderna och vackra bostadsrätter med attraktivt läge och närhet till service och kommunikationer. Nyproducerade lägenheter för dig som fyllt 55. Kontakta oss om du vill ha en personlig visning. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ernst Torulfsgatan
 • 66 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 2 350 000-5 670 000 kr
 • Avgift 3 174-5 676 kr/mån

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Ernst Torulfsgatan (skyltar visar)

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Ernst Torulfsgatan (skyltar visar)

+ Visa fler bilder (44 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Vinter 2017
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Inredningsval

  Vår 2019
 • Visningslägenhet

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Om projektet

Seniorbostäder i Munkebäck, Göteborg

I Munkebäck bygger vi bostadsrätter för dig som fyllt 55 och som uppskattar ett lättskött och bekvämt boende. Här blir det 66 ljusa och moderna bostadsrätter, alla med generösa fönster, inglasad balkong eller uteplats. Här bor du på gångavstånd till Munkebäckstorg och kollektivtrafiken. Planerad inflyttning hösten 2020.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Premiär för visningslägenheten i grannföreningen!

Drömmer du om att skaffa dig en ny lägenhet? Kom till någon av våra visningar under sommaren. Lägenheten är en 3:a på 88 kvm och fullt möblerad. 

Välkommen till din nya verklighet!

Genomtänkta lägenheter

Bonum har planerat sammanlagt 66 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Lägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj med gedigna material, generösa fönster och högt till tak. Öppna planlösningar och sköna trägolv utan trösklar. Du får ett bekvämt och bekvämt boende där ljus och rymd är gemensamt för alla bostäder.

Köken är funktionella och ligger nära andra sociala ytor som matplats och vardagsrum som gör att det är enkelt att umgås. På de inglasade balkongerna och uteplatserna finns det plats för uteliv, fika och härliga stunder. Det finns förvaringsutrymmen så du kan organisera vardagens alla saker. Badrummen är helkaklade, väl upplysta och rymliga med torktumlare och tvättmaskin som standard. Alla material, från kakel och klinker till fönsterbänkar och parkettgolv är valda med omsorg.

Bostadsrätter med känsla för modern arkitektur

Vid utformningen av husen har stor vikt lagts vid att skapa en spännande och modern arkitektur som på ett smakfullt passar in i den omgivande bebyggelsen. Arkitekterna bakom arbetet är den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs och landskapsarkitekterna 02Landskap.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

I Munkebäck finns det mesta

Njut av livet i Munkebäck. Det finns många smultronställen att botanisera bland som hembagerier, restauranger och butiker. I området finns bra service som underlättar din vardag och goda kommunikationer till Göteborg. 

Bagerier och restauranger

Det lilla 1700-tals torpet Kaffestugan Lyckan är ett perfekt fikaställe med trädgårdsservering. I närområdet finns också hantverksbageriet Lilla Sur och caféet Oizo där allt bakas på plats. Här köper du färskt bröd när du vill njuta av en extra god frukost. Ölstugan Tullen poppar upp lite varstans i Göteborgsområdet. I Kålltorp ligger deras minsta och kanske mysigaste restaurang. Här kan du äta vällagad husmanskost i goda vänners lag.

Butiker i närområdet

Vid Torpavallens handelsplats har du all handel och service du behöver. Det finns en frukt- och grönsakshandel, Coop Konsum, Närhälsan, Synsam, bankomat och ett apotek. I närheten liggger den inspirerande second hand butiken Lokalen GBG. Här kan du hitta möbler, inredning och vintage.

Fritid

Listan över alla utomhusaktiviteter i  Munkebäck kan göras lång. Ett par kilometer bort hittar du Härlanda Tjärns vandringsleder som ansluter till Delsjön, Vildmarksleden och Skatås. Vid Delsjön finns det också en fin badplats. Skatås erbjuder utegym i naturskön miljö, fresbeegolf och fina skogsslingor.

Kommunikationer

Munkebäckstorg är områdets givna knutpunkt med både buss och spårvagn. Buss 17 och spårvagn 1 tar dig till Drottningtorget på en kvart, liksom 5:an till Lisebergs stora entré. Med spår ­vagn 1 och 5 når du Östra Sjukhuset på bara 5 minuter. Väljer du bil tar det inte mer än en minut att komma ut på E20.

Mer fakta

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Skåp och köksluckor i vit kulör med handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och spishäll. Diskmaskin, kyl och frys. Inbyggd micro och ugn i högskåp. Fönsterbänk av ljus natursten.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Fönsterbänk av ljus natursten. Garderober, vita.

Golv: Klinker, grå.
Väggar: Kakel, vit.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Badrumsinredning från Vedum. Vägghängd toalettstol. Tvättställ med kommod. Spegelskåp med belysning. Skåp med förvaring. Duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork, krokar, toalettpappershållare och takarmatur.

Golv: 3-stavig ekparkett med träsockel i massiv ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Övrigt: Garderober, vita. Hylla och klädstång.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Munkebäckslund

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Margareta Josefsson

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp