Bonum Marconi Allé

Nyproducerade bostadsrätter utanför Göteborg för dig som fyllt 55 och som vill leva ett aktivt och bekvämt liv i Flatås. Välkommen till din nya verklighet!

 • Marconigatan
 • 50 lägenheter

Bonum Marconi Allé

Nyproducerade bostadsrätter utanför Göteborg för dig som fyllt 55 och som vill leva ett aktivt och bekvämt liv i Flatås. Välkommen till din nya verklighet!

 • Marconigatan
 • 50 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Martin Lundblad
+ Visa fler bilder (5 st)

 • Planerad

  Vinter 2018
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Seniorbostäder i Flatås, Göteborg

Vår kommande seniorförening Brf Marconi Gård i Flatås utanför Göteborg innefattar cirka 50 bostadsrätter och består av två till fyra rum och kök. Lägenheter för seniorer som fyllt 55 och som vill leva ett aktivt och bekvämt liv.

En del av BoStad2021

Det är mycket positivt på gång i Flatås och kring Marconigatan. Här skapar Riksbyggen Marconi Allé som kommer bestå av en bostadsrättsförening i vårt seniorkoncept Bonum, två bostadsrättsföreningar med Riksbyggenprofil, samt hyresbostäder. Sammanlagt handlar det om cirka 250 nya hyresbostäder och bostadsrätter i olika storlekar – för alla åldrar och faser i livet. Vår kommande seniorförening Brf Marconi Gård innefattar cirka 50 lägenheter och består av två till fyra rum och kök. Skapad för seniorer som är 55+ och som vill leva ett aktivt och bekvämt liv.

Göteborg står inför stora utmaningar med en växande bostadsbrist i horisonten. I samband med Göteborgs 400-årsjubileum deltar Riksbyggen i ett projekt som innebär en bostadssatsning utöver den vanliga produktionen. Vi är glada och stolta över att vara en del i projektet som heter BoStad2021 med målet att göra Göteborg till en ännu bättre stad. 

– Dynamiken i kvarteren kommer skapa gemenskap, tillhörighet och göra det enkelt att leva aktivt och hållbart här. Vi sätter alltid människan i centrum och bygger utifrån rådande behov och önskemål som kommer in från våra målgrupper. Precis det vi drivs av och eftersträvar i alla våra projekt, säger Mikael Ahlén som är Marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Lägenheter med bra läge!

Marconi Allé har ett av södra Göteborgs bästa och mest intressanta lägen. Här skapar vi rum för alla våra målgrupper och deras olika faser i livet. Det innebär ett dynamiskt samspel mellan såväl gammal och ung, som kvarterens gårdsmiljöer och urbana lägenheter. Med fritidsaktiviteter, möjligheter till utflykter och service i alla väderstreck är bostadsområdet som gjort för en aktiv och social livsstil.

Redan från starten planeras funktionella utrymmen och smarta detaljer in i Marconi Allés kvarter och bostäder. Gårdarna är som gjorda för lekar, avkoppling och sociala möten. Runt knuten har du också tillgång till en fantastisk aktivitetspark, matbutik, pizzeria, nytt fritids, ny skola och Flatåsskolan F-6. Liksom butikslokaler i bottenplan, en lättillgänglig och smidig kollektivtrafik, den omgjorda och lugna stadsgatan Marconigatan samt i framtiden Dag Hammarskjöldsleden som trevlig stadsboulevard och cykelled.

Bonumvärd till din tjänst

Hela tanken med Bonums seniorboenden är att vardagen ska vara så enkel och bekväm som möjligt. Du behöver inte bry dig om underhållning och skötsel av huset eller saker som gräsklippning och snöröjning. Det ordnar vi. Varje seniorboende har dessutom en Bonumvärd som kan hjälpa till eller ombesörja allt från flytthjälp, byta glödlampor, fönsterputsning, sätta upp gardiner och montera möbler till att assistera vid ärenden till posten, apoteket och mataffären eller vattna blommorna när du är bortrest. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill utnyttja Bonumvärdens tjänster. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde – en möjlighet, inte ett måste.

Det som brukar vara mest uppskattat är när Bonumvärden hjälper till att arrangera träffar, sociala aktiviteter och shoppingresor. Det är lite som att ha en kompis som ser till att allt fungerar och att alla i bostadsföreningen mår bra.

Vi bygger ännu fler bostäder i Flatås

Läs mer om vårt projekt Marconi Allé med de senaste nyheterna kring såväl Marconi Allé som Brf Marconi Gård.

Området

Bostadsrätter med närhet till service

Här har du nära till Frölunda Torg och ett brett utbud av shopping, frisörer, caféer, restauranger, banker, apotek, vårdcentral och Frölunda specialistsjukhus. Frölunda Kulturhus bibliotek och deras 25-metersbassäng. Ruddalens skridskobana, bandyplan, gym och avkopplande motionsspår. Änggårdsbergens naturområde och oändliga terräng för jogging eller promenader. Slottsskogens inbjudande ytor för picknicks, kubbspel, grillkvällar, minigolf, lekar, aktiviteter eller besök till djurparken. Centrums pulserande storstadspuls å ena sidan. Åbytravet, Åbys äventyrsbad, Sisjöns och Sandsjöbackas strövområden samt hela Askimsviken å den andra.

Anmäl intresse till projektet Bonum Marconi Allé

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp