För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Försäljning pågår

Bonum Brf Blåregnet

Visning: 16 jan 2019, 16:00 - 18:00
Välkommen till vår visningslägenhet, Fräkne Gränd 11. Skyltat från Vendergatan.
Lägg till i kalender
Antal bostäder: 46
Rum & Kök: 2 - 4
Pris: 1 975 000 - 5 325 000 kr
Avgift: 3 162 - 5 773 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Blåregnet

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Kongahälla, Kungälv

Brf Blåregnets 46 seniorlägenheter består av två till fyra rum och kök och 49-118 välplanerade kvadratmeter. Som gjort för dig som är över 55 år och som söker ett bekvämt, tryggt och rikt socialt liv i Kungälv. Beräknad byggstart 2018 och preliminärt inflyttning hösten 2020.

Intresserad av att köpa en lägenhet i Brf Blåregnet?

Kontakta gärna vår säljare Helena och boka en tid hos en henne i vår visningslägenhet i Kungälv eller välkommen på någon av våra visningar. Du når henne på mejl eller på telefon 0522-65 44 11.

Ni kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där ni ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom, även i lägenhetsväljaren kan ni se vilka som blir reserverade och sålda. Nedan finner ni säljbroschyren där ni kan läsa om lägenheterna och området och få svar på många av era frågor.

Ditt nya hem i Brf Blåregnet (Pdf)

Bostadsväljare

Gå på 360°-rundvandring

Kliv in i två av lägenheterna i Bonum Brf Blåregnet och gå på en 360 graders rundvandring.

Kliv in i lägenhet 2241

Kliv in i lägenhet 2451

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Tilltagna balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Kostnadsfri intresseanmälan

Anmäl intresse till det här projektet via den orange knappen och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer.

Läs mer

Extra utrymme

Flera lägenheter har klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och annat man behöver i vardagen. De bostäder som saknar klädkammare har istället rejäla skjutdörrsgarderober eller garderober med dörr. Varje lägenhet har också ett lättillgängligt förråd i källaren – perfekt för resväskor, skidor och andra mer skrymmande saker.

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I anslutning till entrén på innergården ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, wc, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 46
Rum & Kök: 2 - 4
Pris: 1 975 000 - 5 325 000 kr
Avgift: 3 162 - 5 773 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Blåregnet

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad April 2016 Dot
 • Icon Säljstart Planerat 24 april 2018 Dot
 • Icon Byggstart Höst 2018 Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Höst 2020 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

  Förvaltning

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  • Städning, fönsterputsning, kemtvätt
  • Följa med till post, apotek, vårdcentral etceteraLösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om
  • Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest
  • Veckostädning, storstädning
  • Hantverkshjälp

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

 • Toggle

  Handel, shopping och service

  Tänk vad skönt att ha det mesta på promenadavstånd, att kunna promenera till köpcentret, banken och bageriet, eller bara njuta av gröna gångstråk och vatten in på knuten. Här bor du i en levande del av staden där mötesplatserna är många och nära. De moderna husen byggs energieffektivt, vilket ger lägenheter som både du och miljön tjänar på. Goda förbindelser med bussar gör även resan till Göteborg smidig.

  Den allra största fördelen med att flytta till det nya Kongahälla är just närheten till allt du behöver för en bekväm vardag och aktiv fritid. Här gör du det inte bara enkelt för dig – här frigör du en massa tid till det du verkligen vill göra.

  Ett hundratal meter bort har du Coop och det nya köpcentrat med varierat utbud av butiker. På andra sidan gården ligger ICA Maxi, Kungälv Centrum och alltifrån små butiker, caféer, restauranger, frisörer, apotek, vårdcentral, blomsteraffär, banker, resebyråer, mäklare och Systembolaget till flera stora klädkedjor.

 • Toggle

  Kulturella utflykter och aktiviteter

  Kungälvs största och mest kända attraktion är förstås Bohus Fästning som ligger någon kilometer bort. Vägen dit är kantad av kulturella aktiviteter och smakfulla minnen som inte går någon förbi. Närmast ligger stadens mötesplats nummer ett – Mimers Hus som rymmer Kungälvs bibliotek, konsthall, teater och kulturskola.

  Efter det Strandgatan och nybakade dofter från Göteborgs Kex som bakat kakor sedan 1888. Parallellt slingrar sig den kullerstenlagda Västra Gatan genom historien och flera hundra år tillbaka i tiden med sina vackra låga trähus – mot Kungälv Kyrka, Östra Gatan och anrika Fars Hatt som ligger alldeles i anslutning till fästningen.

  För att inte tala om Marstrand som är en av västkustens allra största pärlor. Strosa på kajpromenaden, njut av de pittoreska fasaderna, upptäck alla mysiga butiker, ateljéer och konstutställningar samt restauranger och sköna bad. Eller varför inte Carlstens Fästning som är öns stolthet och största sevärdhet.

 • Toggle

  Motion och hälsa

  Du som gillar att röra på dig har nära till många olika motionsformer. En av de populärare är Fontins frilufts- och rekreationsområde som är hela 212 hektar stort. Här har du tillgång till en helt ny motionscentral som är naturskönt integrerad i den oändliga terrängen – med utsikt över Göta- och Nordre älv, Kungälvs stad, Bohus Fästning, Tjuvholmen, Kastellegårdsskogen och Hisingen.

  Behöver du en riktig bensträckare kan det vara skönt att veta att Bohusledens 37 mil långa vandringsled från Lindome till Strömstad går förbi Motionscentralen Fontin och Grandalen. Är du golfare har du flera banor och klubbar att välja på i och kring Kungälv.

  Utöver det finns det dessutom gym, gruppträningsmöjligheter och rehabträning i närområdet. Samt inte minst sim- och ishallen Oasen för såväl stora som små simmare och skridskoåkare.

 • Toggle

  Smidiga kommunikationer

  Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

 • Toggle

  Förtur

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Kommande visningar

Dra fingret sidleds i tabellen eller klicka på pilarna under för se fler kategorier.

Datum Tid Visningsadress
ons 16 jan 16:00 - 18:00 Välkommen till vår visningslägenhet, Fräkne Gränd 11. Skyltat från Vendergatan. Spara i din kalender
sön 20 jan 11:00 - 13:00 Välkommen till vår visningslägenhet, Fräkne Gränd 11. Skyltat ute från Vendergatan. Spara i din kalender
Antal bostäder: 46
Rum & Kök: 2 - 4
Pris: 1 975 000 - 5 325 000 kr
Avgift: 3 162 - 5 773 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Blåregnet

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Helena Jakobsen Säljare