Bonum Brf Blåregnet

Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv för dig som fyllt 55 år! Här bor du bekvämt och tryggt med ett rikt socialt liv i Kungälv. Välkommen till din nya verklighet!

 • Fräkne Gränd
 • 46 lägenheter

Bonum Brf Blåregnet

Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv för dig som fyllt 55 år! Här bor du bekvämt och tryggt med ett rikt socialt liv i Kungälv. Välkommen till din nya verklighet!

 • Fräkne Gränd
 • 46 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 975 000-5 325 000 kr
 • Avgift 3 162-5 773 kr/mån

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Fräkne Gränd 11. Skyltar visar från Vendergatan.

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Fräkne Gränd 11. Skyltat från Vendergatan.

+ Visa fler bilder (12 st)

Kontakt

Säljare
Helena Jakobsen

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  April 2018
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Om projektet

Bostadsrätter i Kongahälla, Kungälv

Den nyproducerade bostadsrättsföreningen Blåregnet består av 46 bostäder för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna består av två till fyra rum och kök och är mellan 49-118 kvadratmeter. Som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt boende med ett rikt socialt liv i Kungälv. Preliminär inflyttning sker etappvis under hösten 2020.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Intresserad av att köpa en lägenhet i Kungälv?

Drömmer du om att köpa lägenhet i Kungälv nära stad och natur? Då är Bonum Brf Blåregnet bostadsrättsföreningen för dig! Kontakta gärna vår säljare Helena och boka en tid hos en henne i vår visningslägenhet i Kungälv eller välkommen på någon av våra visningar. Ni kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där ni ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom, även i lägenhetsväljaren kan ni se vilka som blir reserverade och sålda. I broschyren Allt om Brf Blåregnet  kan  ni kan läsa mer om lägenheterna och området, och få svar på många av era frågor.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Tilltagna balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Extra utrymme för förvaring

Flera lägenheter har klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och annat man behöver i vardagen. De bostäder som saknar klädkammare har istället rejäla skjutdörrsgarderober eller garderober med dörr. Varje lägenhet har också ett lättillgängligt förråd i källaren – perfekt för resväskor, skidor och andra mer skrymmande saker.

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I anslutning till entrén på innergården ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, wc, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i två lägenheter

Området

Nära alla möjligheter

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

Mer fakta

Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat

Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Blåregnet

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Helena Jakobsen

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp