Bonum Brf Blåregnet

Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv för dig som fyllt 55 år. Här bor du bekvämt och tryggt med ett rikt socialt liv i Kungälv. Välkommen till din nya verklighet!

 • Fräkne Gränd
 • 46 lägenheter

Bonum Brf Blåregnet

Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv för dig som fyllt 55 år. Här bor du bekvämt och tryggt med ett rikt socialt liv i Kungälv. Välkommen till din nya verklighet!

 • Fräkne Gränd
 • 46 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 975 000-5 325 000 kr
 • Avgift 3 162-5 773 kr/mån

Visningar

Tor 24 okt kl 14:00 - 16:00

Välkommen till vår visninglägenhet på Fräkne Gränd 11.

Tis 5 nov kl 10:00 - 12:00

Välkommen till visninglägenheten på Fräkne Gränd 11.

+ Visa fler bilder (11 st)

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  April 2018
 • Byggstart

  Höst 2018
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Inflyttning

  Höst 2020

Om projektet

Bostadsrätter i Kongahälla, Kungälv

Den nyproducerade bostadsrättsföreningen Blåregnet består av 46 bostäder för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna består av två till fyra rum och kök och är mellan 49-118 kvadratmeter. Som gjort för dig som söker ett bekvämt och tryggt boende med ett rikt socialt liv i Kungälv. Preliminär inflyttning sker etappvis under hösten 2020.

Intresserad av att köpa en lägenhet i Kungälv?

Drömmer du om att köpa lägenhet i Kungälv nära stad och natur? Då är Bonum Brf Blåregnet bostadsrättsföreningen för dig! Kontakta gärna vår säljare Helena och boka en tid hos en henne i vår visningslägenhet i Kungälv eller välkommen på någon av våra visningar. Ni kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där ni ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom, även i lägenhetsväljaren kan ni se vilka som blir reserverade och sålda. I broschyren Allt om Brf Blåregnet  kan  ni kan läsa mer om lägenheterna och området, och få svar på många av era frågor.

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Tilltagna balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har en balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.

Extra utrymme för förvaring

Flera lägenheter har klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och annat man behöver i vardagen. De bostäder som saknar klädkammare har istället rejäla skjutdörrsgarderober eller garderober med dörr. Varje lägenhet har också ett lättillgängligt förråd i källaren – perfekt för resväskor, skidor och andra mer skrymmande saker.

 

Trygghet i ditt bostadsköp

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I anslutning till entrén på innergården ligger föreningens stora och fullt utrustade gemensamhetslokal. Här har du tillgång till kök, wc, möblemang, servis och en trevlig miljö för kalas, fester och föreningsmöten. När släkt och vänner är på besök finns det också en övernattningslägenhet att hyra.

Hållbara bostadsrätter i Kungälv

Vårt mål är att du som flyttar in i bostadsrättsföreningen Blåregnet ska bo tryggt och hållbart. Vi arbetar därför med att plantera nya träd och växter som bidrar till fröspridning och pollinering. På den gröna innergården kommer det finnas odlingslådor för boende att använda. Husen byggs med gröna tak och hårdgjorda rännor läggs in för lokal fördröjning av dagvatten. För extra bekvämlighet har vi lagt in sopsug i syfte att dra ner på tung trafik i området. Allt för att din verklighet ska bli så hållbar som möjligt.

Bonum – ett perfekt boende för dig över 55 år

Trygga och inbjudande hem i attraktiva lägen. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

Det här är Bonum

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i två lägenheter

Området

Nära alla möjligheter

Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 ligger Kungälvs nya resecentrum i anslutning till bostadsområdet. Här finns ett 10-tal hållplatslägen för buss, väntutrymmen och sittplatser, toaletter, kiosk och biljettförsäljning. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss.

Mer fakta

Grundutförandet ingår i kostnaden för lägenheten. Vedum-kök med vita köksluckor och vitvaror samt vitt kakel. Bänkskivan är grå och gjord av kompaktlaminat

Grundutförande som ingår i kostnaden för lägenheten. Vitt kakel och grå klinkergolv.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Blåregnet

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig
Upp