För en bättre upplevelse av Bonums webb använder vi cookies. Läs mer om hur vi använder cookies och behandlar personuppgifter.

Ok
Stäng sök
Försäljning pågår

Bonum Brf Rosenrot

Antal bostäder: 50
Rum & Kök: 2 - 4
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Rosenrot

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Välplanerade bostadsrätter i Mölndal

I Mölndal har vi byggt 50 nya Bonumlägenheter, för dig som fyllt 55, med bekvämt läge ovanför Mölndal Galleria.

Lägenheterna är klara – det är bara att flytta in!

Här finns nybyggda lägenheter som väntar på sina första köpare. De är på mellan tre och fyra rum och kök. Trestavig ekparkett i alla rum, inbyggd ugn och micro, fönsterbänkar av kalksten och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hör av dig till Nicklas så bokar vi in en personlig visning!

Det bästa av två världar

Mölndal centrum är snart ett minne blott. Istället välkomnar vi nya Mölndals innerstad. Här sjuder stadsutvecklingen av liv. Boplatser, handel, arbetsplatser, kollektivtrafik, parkeringsplatser och service utvecklas sida vad sida och samutnyttjas. Resultatet kommer bli en stadskärna som lever dygnet runt.

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt bostadsrätter i tre olika föreningar i storlekarna två till fyra rum och kök. De nya bostäderna ligger ovanpå den nya Gallerian. Det skapar ett unikt läge där du kan kliva ut ur din lägenhet, in i hissen och gå ut i ett extra vardagsrum fyllt av mat och dryck, ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service. Vill du mot förmodan söka dig utanför Mölndals innerstad stannar du till vid parkeringsdäcket som ligger mellan lägenheten och gallerian eller åker vidare till Knutpunkt Mölndalsbro som ligger ett stenkast bort. Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Innergården är bostädernas hjärta där vi ha skapat en miljö som ger bostäderna det bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner.

Bonum är bekväma bostäder för seniorer.

Bonum Brf Rosenrot är en del av Bonum som är Riksbyggens satsning på seniorboende. Vi erbjuder vackra och bekväma boenden för dig som vill bo kvar och trivas i din bostad. Det som gör Bonum unikt är att vi arbetar med seniorboendet som en helhet, med fyra delar: hemmet, förvaltningen, servicen och gemenskapen. Tillsammans med våra kärnvärden trygghet, bekvämlighet och trivsel bildar det Bonum seniorboende. Dessa genomsyrar såväl bostaden som förvaltningen och tjänsterna; allt för att du som kund hos oss ska bo bra och må ännu bättre.

Visualisering av Framtidens Mölndal
Hus i bostadsrättsföreningen Bonum Rosenrot

Vi har skapat en 3D-visualisering av Framtidens Mölndal där du redan nu kan uppleva och navigera dig runt i området. Besök intressanta platser i området eller se utsikten från olika balkonger. Klicka på länken nedan för att komma till visualiseringen. OBS! Det tar ett par minuter för sidan att ladda. Länken fungerar inte i Google Chrome.

Öppna 3D-visualisering av Framtidens Mölndal 

Läs mer

Framtidens Mölndal

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill.

Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Kostnadsfri intresseanmälan

Anmäl intresse till det här projektet via den orange knappen och håll dig uppdaterad om vad som händer. Det kostar ingenting och du förbinder dig inte till något köp. Säljaren informerar dig sedan fortlöpande om vad som händer.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 50
Rum & Kök: 2 - 4
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Rosenrot

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Byggstart Augusti 2015 Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Enligt överenskommelse Dot

Projektfakta

Projektinfo

 • Toggle

  Magasin

 • Toggle

  Bonumvärd

  Malin Sundin är din bonumvärd.

  Malin kan hjälpa dig med allt från att byta glödlampor, sätta upp gardiner till att ordna en gemensam grillkväll.
  Läs mer om vad en bonumvärd är 

 • Toggle

  Månadsavgift

  Månadsavgiften:

  I månadsavgiften ingår värme.

  Kostnader som ej ingår i månadsavgiften:

  - Förbrukning av varmvatten, kallvatten samt hushållsel - individuell mätning

  - Data, telefoni, TV - eget val av leverantör samt omfattning

  - Parkering

 • Toggle

  Ekonomisk plan för Bonum Brf Rosenrot

 • Toggle

  Det här är Bonum

  Bonum seniorboende utvecklar nya lägenheter med bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Våra bostäder gör vardagen både enklare och vackrare. Konceptet består av tre delar – bostad, förvaltning och tjänster.

  Ett tryggt och modernt seniorboende

  Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende. Oavsett vilket skede i livet du befinner dig i, finns här möjlighet till både lugn och ro och ett rikt socialt liv. På Bonum arbetar vi med seniorboende som en helhet, bestående av tre grundstenar.

  Bostaden

  Ljusa, luftiga och lättskötta lägenheter med hög standard. Här erbjuder vi ett tryggt, inbjudande och praktiskt hem, som är utformat för att fungera även om behoven med tiden förändras.

  Förvaltning

  Vår förvaltning innefattar såväl teknisk och ekonomisk förvaltning som tillsyn, skötsel och städning av fastigheten och trädgården. Vår Bonumvärd kan, tillsammans med de boende, starta en rad gemensamma trivselaktiviteter.

  Tjänster

  Ett tjänsteutbud som gör tillvaron bekväm, enkel och trivsam. Med Bonumvärden finns hjälpen nära till hands och som boende köper du de tjänster som just du har behov av.

  Som boende i Bonum har du alltid en Bonumvärd nära till hands. Hon eller han kan hjälpa till att anordna grill- och vinkvällar, byta glödlampor, sätta upp gardiner, städa, tvätta fönster, möblera om och assistera vid olika typer av ärenden. Läs gärna mer här om alla fördelar med våra Bonumvärdar och hur tjänsten fungerar.

  Bonumvärden är en praktisk och social person som är knuten till seniorboendet – med en stor palett av tjänster att erbjuda de boende. Tjänsterna köps efter behov av den enskilde och är ett val, inte ett måste. Tack vare skatteavdraget för hushållsnära tjänster reduceras oftast den faktiska kostnaden.

  Bonumvärden kommer att finnas tillgänglig för föreningens räkning under en tid som motsvarar ca 2 timmar/vecka utöver den tid som Bonumvärden ägnar åt förvaltningstjänster.

  Bonumvärden kan bistå dig som boende med till exempel:

  • Städning, fönsterputsning, kemtvätt
  • Följa med till post, apotek, vårdcentral etceteraLösa vardagsproblem som till exempel byta glödlampa, sätta upp gardiner, montera hyllor och möblera om
  • Tillsyn av lägenheten om den boende är bortrest
  • Veckostädning, storstädning
  • Hantverkshjälp

  Exempel på tjänster du kan beställa av din Bonumvärd

  • Blomvattning
  • Byta gardiner
  • Juridisk rådgivning
  • Flytta möbler
  • Hänga tavlor
  • Följa med på ärenden

  Bonumvärden ordnar gärna trevliga aktiviteter i huset som grillkvällar, vinprovningar och boule

  Vill du läsa mer om vad Bonum kan erbjuda?

 • Toggle

  Att bo i bostadsrätt

 • Toggle

  Parkering för Bonum Brf Rosenrot

  Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kr per plats per månad.

  I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

  40 garageplatser är fördelade till Bonum Brf Rosenrot. Föreningens 40 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 40 lägenheter som har högst insats och övriga 10 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

  Det finns en gemensam bilpool som idag har 3 st platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Bonum Brf Rosenrots köpare ingår 1 medlemskap per lägenhet i Sunfleet under 5 år.

  Gästparkering sker på Gallerians parkering.

 • Toggle

  Bilpool

  När du flyttar in i din nya bostad i Brf Rosenrot kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området . För Brf Rosenrots köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

  Klicka här och läs mer om erbjudandet från Sunfleet.

 • Toggle

  Förtur

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Antal bostäder: 50
Rum & Kök: 2 - 4
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Rosenrot

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Nicklas Almsätter Säljare